Op zaterdag 28 september van 10.00 tot 12.00 uur start de verkoop van de volgende en tevens laatste fase in de jonge woonwijk De Wiese: het kleinschalige complex De Schalk met 8 appartementen. Dit is een veelzijdige woonwijk van 70 woningen waarin inmiddels veel mensen een nieuw hoofdstuk in hun leven zijn gestart. Is het ook voor u tijd voor een nieuwe woning? 

Verkoopproces
Tijdens het start verkoopevenement kunt u de brochure en andere documentatie bekijken en ophalen. Op 28 september is de bouwplaats geopend van 10.00 – 12.00 uur in De Wiese te Schalkwijk, bereikbaar via de Spoordijk door de gele bouwborden te volgen vanaf de Schalkwijkse brug. 

Na 28 september is er een inschrijfperiode tot 9 oktober waarin geïnteresseerden een formulier ingevuld kunnen inleveren bij de makelaars van Hiele & Dalsem in Houten. Waarschijnlijk vindt op 11 oktober de loting plaats bij Notariskantoor Kool in Zeist waarna de geïnteresseerden in de door loting bepaalde volgorde worden benaderd. Meer informatie hierover ontvangt u tijdens de start verkoop op de bouwplaats.