Het project

Zoveel mensen, zoveel woonwensen

Ieder mens heeft zijn eigen wensen en ideeën als het op wonen aankomt. Wij van Bouwbedrijf vd Tol weten dat als geen ander. Wij zijn dan ook een groot voorstander van ‘maximale vrijheid’ voor onze toekomstige bewoners. U koopt tenslotte geen broodje kaas, u koopt een nieuw huis! Waarom zou u zich dan laten beperken door standaard afwerkingsmogelijkheden? Ieder mens is toch verschillend?
Daarom geldt bij de bouw van de appartementen – net zoals bij de rest van de wijk, waar werkelijk geen twee woningen hetzelfde zijn – dat u de woning volledig naar eigen wens kunt laten afbouwen. Door ons of door uzelf. De mogelijkheden zijn legio: denk aan indelingsvarianten, luxe paneeldeuren, uw persoonlijke voorkeuren op het gebied van keuken, sanitair en tegelwerk…

Nagenoeg al onze bouwprojecten worden onder Woningborg-garantie gerealiseerd. Dit geldt uiteraard ook voor de bouw van de nieuwe wijk De Wiese, inclusief het kleinschalige appartementencomplex.

Woningborg is de garantie-instelling die het project en de aannemer vooraf volledig screent. Dit betekent dat Woningborg het project financieel, juridisch en technisch beoordeelt. Hiermee heeft u als koper de zekerheid dat het project technisch is getoetst én wordt afgebouwd. Tijdens de bouw zal Woningborg  de bouwplaats bezoeken om de technische uitvoering te controleren.

Woningen

Type 1 (s)*

63 m²
3 kamers
Tuin/terras

Type 2

88 m²
3 kamers
Balkon zuid

Type 3

88 m²
3 kamers
Balkon west

Type 4 (s)*

72 m²
Fors terras
3 kamers

Contact

Mocht u een vraag hebben, vul dan onderstaand contactformulier in. Kunt u niet wachten? Contact ons dan via de gegevens aan de rechterzijde van deze pagina.

Hiele & Dalsem makelaardij

De Molen 6A – 3994 DB Houten
t 030 63 53 052

info@hdmakelaardij.nl
www.hdmakelaardij.nl

 

Bouwbedrijf vd Tol

Contactpersoon: Bram van Eck
Schoudermantel 45 – 3981 AG Bunnik

t 030 656 1400
m 06 238 96 288

info@bouwbedrijfvdtol.nl
www.bouwbedrijfvdtol.nl.