Woningtype 1 (s) 

 €210.000,- V.O.N.  

 

Op de begane grond van dit kleinschalige complex komen 2 kleinere appartementen. Uniek zijn de 2 omheinde terrassen van deze woningen, ze hebben hun eigen tuin. De terrassen zijn gelegen aan de rustige zijde met zicht richting de korte uitweg. Type 1s is de gespiegelde variant, andere inwendige verschillen zijn er niet. 

  • 63 m² gebruiksoppervlakte
  • 3 kamers
  • Variant met 1 grotere slaapkamer mogelijk 
  • Tuin/terras
  • Eigen berging 

Bekijk de verkoopdocumentatie 

 

Algemeen

Alle appartementen zijn gasloos en duurzaam. Een luchtwarmtepomp installatie en zonnepanelen zorgen voor een aangenaam binnenklimaat en elektriciteit. Bij elk appartement behoort een individuele berging op de begane grond. Huisvuil kan buiten in de nieuwe ondergrondse afvalcontainer worden gedeponeerd. Voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.

Op het dak worden per appartement 3 pv-panelen aangebracht die worden gekoppeld aan een omvormer in elk appartement afzonderlijk waardoor de energie ten goede komt op het eigen gebruik van de individuele kopers. 

Andere woningen

Type 2

88 m²
3 kamers
Balkon zuid

Type 3

88 m²
3 kamers
Balkon west

Type 4

72 m²
Topappartement
Fors terras

Contact

Mocht u een vraag hebben, vul dan onderstaand contactformulier in. Kunt u niet wachten? Contact ons dan via de gegevens aan de rechterzijde van deze pagina.

Hiele & Dalsem makelaardij

De Molen 6A – 3994 DB Houten
t 030 63 53 052

info@hdmakelaardij.nl
www.hdmakelaardij.nl

 

Bouwbedrijf vd Tol

Contactpersoon: Bram van Eck
Schoudermantel 45 – 3981 AG Bunnik

t 030 656 1400
m 06 238 96 288

info@bouwbedrijfvdtol.nl
www.bouwbedrijfvdtol.nl.